P9-kytkimet

  01.07.2017

P9 on suosituin sähkömekaaninen kytkin, jota voidaan käyttää useissa paneeleissa kaupallisissa ja teollisissa sovelluksissa. Voit odottaa komponentteja, jotka toimivat päivässä, päivällä jopa vaativimmissa ympäristöissä, joissa on täydet lukitus- ja hetkelliset lisävarusteet. Sen ominaisuudet ovat:


P9 on suosituin sähkömekaaninen kytkin, jota voidaan käyttää useissa paneeleissa kaupallisissa ja teollisissa sovelluksissa. Voit odottaa komponentteja, jotka toimivat päivässä, päivällä jopa vaativimmissa ympäristöissä, joissa on täydet lukitus- ja hetkelliset lisävarusteet. Sen ominaisuudet ovat:


      Huuhtele ja korotettu kupolinapit tyylillä joko matta tai kiiltävä pinta

      Pieni kehysvaihtoehto

      Kaksoiskatkaisu tai oikaisupalkki iskunvaaran estämiseksi

      Momentary action ja Latching- vaihtoehdot.

      Kotelo ja painike valmistettu kokonaan muovista

      Kiinnitys runko- tai snap-in-paneelilla

      Kyky kestää äärimmäistä tärinää ja iskua

      Tiivistys IP68S: hen

 

Toimittajan edut

 

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet ohjauskytkimiä 56 vuoden ajan. RF Design Engineering -ominaisuutemme, paikan päällä A2LA akkreditoitu testauslaboratorio ja atk-tuotantolinjojen testaus takaavat korkeimmat valmistusstandardit. Meillä on myös yritystodistuksia, kuten Global Recognized Aerospace Quality System Accreditation (AS9100-2009) ja North American FAA Repair Station akkreditointi (Far Part 145) sekä tuotevahvistustodistukset, mukaan lukien ATEX / IECEx ja FAA / PMA. Vertikaalisesti integroitu tuotantomme tuottaa edelleen asiakkaita ympäri maailmaa.

 

P9 Dome-sarja

 

P9 Dome -sarjan kytkimellä on samanlainen muoto ja tyyli kuin P7-D-sarjan painikkeellemme, mutta se eroaa muovisen kotelorakenteensa kanssa ja mahdollistaa oikosulkukosketusjärjestelyn tavallisen kaksoispoiston lisäksi. On myös mahdollista räätälöidä P9: n toiminto ja muoto valitsemalla joko kohotettu painike tai huuhteluprofiili ja vakio- tai pienikokoiset kehysversiot. Tämä joustavuus mahdollistaa P9: n asentamisen erilaisiin käyttötarkoituksiin monissa työympäristöissä.

 

Vankka ja kestävä

 

Yhdistettynä erinomaiseen sähkö- ja mekaaniseen suorituskykyyn sekä matalan paneelin syvyyteen P9 Dome -sarja pystyy toimimaan vaikeimmissa olosuhteissa. Sen lujaa rakennetta tukevat kosteutta kestävä ja pölytiivis tiivistetty rakenne, jonka sähköinen käyttöikä on 25 000 käyttötapa useimmissa elektroniikkalaitteissa ja sähköisten tuotteiden ja muiden lämpöä ja liikkumista tuottavien sovellusten induktiivisissa kuormissa. Voit myös lisätä vesitiiviin tiivisteen intuitiivisen osan valmistajaan verkkosivustollamme.

 

Yleiset käyttötavat

 

P9-sarjan sarja on suunniteltu käytettäväksi tilanteissa, joissa vaaditaan laadukas tarkkuus, kestävä ja tyylikäs painikekytkin. Sovelluksiin kuuluvat paneelit, tietokoneet, ohjauskahvat ja raskaat laitteet. P9: n pikakiinnitysmuunnos antaa myös positiivisen kosketuksen takaisinkytkennän, joten käyttäjä tietää, milloin kytkin on painettuna. Kaikki P9-malleissamme on alhainen kosketuskestävyys, koska ne ovat ainutlaatuinen muotoilu ja korkea kosketusnäyttömekaniikka. On myös mahdollista valita joko PC Pin, 0.100 "Quick Connect ja Solder Termination vaihtoehtoja.

 

Osanrakentaja

 

Ymmärrämme, että tarvitset P9-kytkintä, joka sopii sinun tarpeisiisi. Siksi meillä on P9-luettelo PDF, vakiokytkimen opas ja painikekytkimen valintaopas, jotta voimme tiedottaa ja kouluttaa sinut alan johtavista painikekytkimistä. Olemme myös kehittäneet osan rakentajaa, joten voit rakentaa omalla sovelluksella räätälöityä P9-kytkintä. Voit valita eri päätelaitteiden, piirimuodot, kytkintoiminnot, kotelon ja kehyksen värit ja painikkeiden värit.


http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Switches/Pushbutton-Switches/OTTO%20P9C%20Lower%20Cost,%20Low%20Level%20Only%20Pushbutton%20Switch%20Range